I made it!

Hei!

Da er jeg fremme i Wisconsin, så jeg tenkte jeg kunne fortelle om reisen og den første dagen min her. Har ikke tatt så mye bilder, for som vanlig så glemte jeg det helt. Har forresten spurt familien hva de syns om at jeg blogger, og de hadde ikke noe probleme med det! 

Den litt for lange reisen begynte med at jeg stod opp halv fire, etter å ha fått ca 2 og en halv times søvn. Jeg og mamma kjørte til Gardermoen der jeg så fienden; både EF'ere og STS'ere! Tulla, de er ikke fienden, men jeg så dem. Pappa, Tormod, Anine og Helene (mine kjære søsken) møtte oss på flyplassen. Avskjeden gikk overraskende bra! Litt tårer, men det skulle jo bare mangle.


Ja dette var ett flott bilde!

Jeg reiste sammen med 5 andre norske til Stockholm hvor vi møtte den svenske Exploriusgjengen. Veldig beroligende å ha andre nordmenn der, og de var i tillegg en flott gjeng! Flaks. Stockholm-Newark var egentlig veldig kjedelig, men jeg overlevde. Heldigvis. Fikk lest brevene fra min søte små hjemme, og jeg gråt som en unge. Who would have guessed? 
På Newark sa jeg hade til den herlige gjengen jeg reiste med, og var alene derfra til Chicago og fra Chicago til Madison!


Dette ser litt kleint ut, men det var en flott gjeng å reise med!

Jeg var en smule stressa da jeg satt ved Chicago-gaten. Flyet jeg skulle ta kom inn 20 minutter før vi skulle ta av, så måtte de få ut alle folka og vaske! Bør jeg legge til at jeg i utgangspunktet hadde 45 minutter til å finne flyet fra Chicago til Madison og at O'Hare er en av de travleste flyplassene i verden? I was freaking out! Når vi endelig skulle gå på ble det sagt at first class skulle på først og at det var rad 1 til 4. Jeg ser ned på billetten min der det står at jeg skal sitte på sete 3F. Det måtte jo være feil? Neida. Jeg snakket med en av de ansatte, og det var visst riktig. Hehe, gjorde ikke noe det altså! Gratis drikke, wooho. Fikk også tilbud om salami and cheese platter, men jeg takket pent nei. Satt forresten ved siden av en dame som minnet om skuespilleren Betty White! Da vi landet i Chicago hadde jeg 20 minutter før neste fly gikk, så jeg løp av gårde som en annen tulling. Rakk det, heldigvis, så da fikk jeg nok en gang nyte first class! 


Føler ikke at dette ble så bra, men jeg ville demonstrere at både jeg og Betty White hadde god beinplass!

Skulle laste opp et bilde av at jeg hadde egen tv med over 400 kanaler, men blogg.no ville ikke.

Da jeg endelig landet i Madison ble jeg møtt av v-mor, v-søster, områderepresentant og hennes datter! Veldig hyggelige alle sammen! Da vi kom hjem la jeg meg egentlig med en gang, jeg hadde tross alt sovet 3 timer i de forrige 40 timene! På grunn av dette trodde jeg at jeg kom til å sove halve dagen, men jeg våknet klokka ni, noe som var lenge før alle andre. Er ganske opplagt enda, og nå er klokka snart åtte, men jeg kommer nok til å legge i ti-tiden. Må tidlig opp for å gå på skolen i morgen! Speaking of, jeg var på skolen for å registrere meg i dag! Legger ut timeplanen i morgen, for jeg husker ikke helt akkurat nå, men det ser ikke ut som om det blir noe problem å få året godkjent! Og jeg blir senior! Jeg skal forresten ha en lærer som heter Mr. Lord, en som heter Ms. Champagne (vet ikke om det skrives sånn, men det er i hvertfall sånn det uttales) også hetet rektor Mr. Smoothie. Jeg vet at det siste ikke skrives sånn, men det er sånn det sies! Jeg syns jo dette er fantastisk morsomt! De virka kule, og det bør de jo med de navnene! Etter det var vi en tur på Wallmart, og det var akkurat så stort som jeg så for meg. Fikk kjøpt knekkebrød og banan, så nå er frokosten klar! Har hatt litt besøk av en av naboene, og ho var superhyggelig! Og datteren på 5 elsker meg, hihi.

Jeg deler rom med v-søs, så jeg skal prøve å ta litt bilder i morgen når jeg har fått ordna litt. I morgen er jo også første skoledag, og jeg gleder meg veldig! Nå skal jeg se litt på tv med familien, skype med Madelen og så er det vel bare å legge seg. Stor dag i morgen, og som sagt så gleder jeg meg veldig! 

Håper alt er bra hjemme! Det er i hvertfall veldig bra her. Hvis noen prøver å kontakte med på mobilen så kan dere bare gi opp. Har nada signal, men jeg tror jeg skal fikse amerikansk mobil i morgen!

Later gator,

Hanne-Mari

 

 

 

9 kommentarer

Madelen i New York

01.sep.2011 kl.04:33

åhh, høres supert ut! Happy for you! Fint å ha deg her på denne siden :D

Andrea i USA

01.sep.2011 kl.05:10

skypa med moah og da!!! betty white er sweet, kunne ønske vi var i familie

Emilie Mikalsen

01.sep.2011 kl.07:32

Høres ut som du hadde en veldig fin flytur, selv om det ble litt stress og du måtte kjøre alene. Men så flink som du er kom du jo til riktig plass! Så fint at familien er hyggelig og masse lykke til på din første skoledag! Få deg noen fine venner (ikke like fine og bra som oss) men noe i den dure, you know! Hehe. Gleder meg til flere oppdateringer, dette blir et bra år. Love you <3

Sofie J

01.sep.2011 kl.08:15

Hørtes bra ut :D flott at det går bra med familien også. Kulere navn på lærerne over der, en her for å si det sånn. Lykke til på første dagen, krysser fingre for at alt går bra!!

Kaja Marie

01.sep.2011 kl.11:56

høres ut som alt er bra, har du fått kofferten forresten? :D miss u!

Vilde

01.sep.2011 kl.23:22

jeg er så glad på dine vegnee <3 håper alt går bra med deg!!

Ingvild (nabo)

02.sep.2011 kl.22:07

Vi savner deg her i huset, men håper jo at du har det bra! Skal hilse fra Gina og Roger og si at de håper du har det bra! Leser bloggen din hver dag og rapporterer til mamma og pappa (de skjønner ikke hvordan de går inn :P)

Men uansett.. Håper du får en kul skoledag og at du trives. Glad i deg <3

Klemz nabo'n

Sofie J

05.sep.2011 kl.09:21

sitter å skriver om deg i Media nå altså! om den fine bloggen din, miss u :)

Bjørg

05.sep.2011 kl.12:02

Fint at alt gikk bra på turen bort. Håper du får det fint på skolen. Klem!

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

17, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits