Ithaca High!

Hei!

Jeg har blitt opplyst om at min kjære morfar har lært seg å gå inn på bloggen, så da bør jeg vel skrive noe?

På torsdag hadde jeg første skoledag! Sto opp klokka seks, dusja og spiste to av mine elskede knekkebrød får det bar avgårde til skolebussen. At det bar avgårde blir kanskje litt feil, for bussen stopper rett utenfor døra. Vi bor i enden av veien, der det er en snuplass. Rundt denne snuplassen er det tre hus som har barn som skal på den bussen. Bussen stopper ved HVERT ENESTE HUS! Vi snakker 5 meter til naboen... Welcome to America! Da jeg kom meg på bussen ble det fort klart at jeg var en av kanskje to high school elever der. Bussen min er full av barnehagebarn! Jaa...  Men jeg lever da enda. Skoledagen var ikke helt vanlig, på starten av dagen skulle trinnene møte sammen for å snakke om homecoming! Det var jo greit å høre på det, men jeg hadde ikke akkurat så mye å komme med. Resten av dagen var vi bare innom alle klassene, fikk bøker og hørte på forskjellige regler og andre lite morsomme ting. Alt i alt var dagen veldig bra! Folk var hyggelige, og jeg liker alle klassene mine. Det kom også frem at jeg bor like i næreheten av flere seniors, så i morgen slipper jeg å ta bussen! Gotta love at folk under 18 kan kjøre!

Fagene mine er som følger

Kjemi

Fysikk

Lifetime activities (gym)

Matte (algebra 2)

Study Hall (fritime til å gjøre lekser)

Engelsk

Anatomi/fysiologi

Samfunnsfag

 

Andre skoledag gikk også bra. Snakket med flere folk, og hadde noen å sitte med i lunsjen. Win! Trives fortsatt veldig bra i alle fag, så det er braa. Etter skolen på fredag var jeg på min første amerikanske fotballkamp! Vi tapte, men det var veldig gøy. Resten av helgen var ikke veldig innholdsrik... Det var langhelg pga Labour Day. Aner ikke hva det er, men det var i hvertfall en fridag! Eneste som skjedde i løpet av helgen var vel egentlig at noen av guttene i nabolaget, som jeg også går på skole med, inviterte meg til å være sammen med dem på søndag kveld. Oh yes, chilling with the boyz! Men det var hyggelig, og deilig å være litt sosial.

Jeg er fortsatt ikke flink til å ta bilder, så jeg legger heller ut noen av de får jeg har!


The crib!

Okei, jeg skulle laste opp flere bilder, men neidaaaa! Hater blogg.no... Uansett, jeg har det veldig bra, og satser på at det bare blir bedre :)

 

Hanne-Mari

6 kommentarer

Emilie Mikalsen

07.sep.2011 kl.11:22

Så bra at har det bra vennen! Ble nesten litt redd når du ikke gav noe livstegn... men høres ut som fine fag også da! Dette blir nok et bra år for deg (eller ti måneder). Veldig bra at guttekvelden ikke var klein men koselig, bra at du er sosial! Kos deg videre, gleder meg til flere oppdateringer! Love you!

Ingvild (nabo)

07.sep.2011 kl.20:25

Så bra du trives! Håper du kommer til å stortrives og at du blogger ofte så jeg kan lese :)

Klem

Madelen i New York

08.sep.2011 kl.00:18

JIHUUUUU!!

Fetter Anders

10.sep.2011 kl.20:57

Stilig at du trives, og at du fører blogg så din gamle fetter får fulgt med. Hilser fra de gamle!

Beate Thorvaldsen

11.sep.2011 kl.15:45

Høres ut som du har det bra! Blogg mer :D Vil høre mer :)

Klem

Andrea i USA

13.sep.2011 kl.06:00

ok, på tide å blogge igjen, frøken!!

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

17, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits