Go Horndogs!

Hei!

Fått noen klager på at jeg ikke blogger, så here we go!

Jeg har det fortsatt kjempefint, så jeg gidder ikke å skrive så mye om det. Det jeg tenkte jeg skulle dedikere dette innlegget til er Cross Country. For de som av en eller annen grunn ikke vet hva det er; løping. Rettere sagt langdistanseløping. Jeg begynte forrige uke, og jeg liker det kjempegodt! Eneste negative er at jeg er den eneste jenta fra Ithaca som driver med det, hehe... Vi trener på den andre skolen i byen, Richland Center High School, så laget består av elever fra begge skolene. Maskotten deres er Hornet (en slags veps), mens maskotten vår er Bulldog, derav navnet Horndogs! Fra RC er det 8 jenter og 1 gutt tror jeg, ikke 100% sikker, mens fra Ithaca er det 6 gutter og meg! Jentene på laget er kjempehyggelige, så det er litt kjipt at jeg ikke går på skole med dem. Men dere, det er meg vi snakker om, selvfølgelig gikk noe galt! På mandag klarte jeg å få en strekk i hamstringen. Jeg føler meg egentlig litt dum, for jeg syns en strekk er teit. Det er ikke en skade, det er bare noe dritt som gjør at jeg føler meg som en dust. Oh well! På grunn av dette så har jeg ikke løpt i det hele tatt denne uka, jeg har bare sett på. Gøy... Not! Men jeg syns det kjennes bedre, så forhåpentligvis så er jeg tilbake til uka! Jeg er jo med selv om jeg ikke løper, så i morgen tidlig blir jeg hentet 06.20 for å dra på det som så fint kalles et meet. På norsk vil vi vel si stevne.

Vi har fått både drakter og overtrekksdresser, så gjør dere klare for noen flotte bilder!


Oh yes! Min skole har lilla som skolefarge, så dette er ikke heelt riktig...


Nok en gang feil...


Who likes short-shorts? Den funker på jentene, ikke fullt så bra på guttene!


Denne må jeg gå med for å holde musklen varm. Bruker den på skolen også. Digg!

P.S. P.S. P.S.

Det er ikke så viktig som jeg kanskje gir uttrykk for her, men jeg har noen flere bilder fra den siste tiden!


Unlimited texting baby!


Etter trening. Looking good


Kaleb, nabo, med en liten apekatt baby! Marked greier i Richland Center


Kaleb og Connor på the fair!

Og sist, men ikke minst....

 
It's a baby zebra!

 

Det får holde for i dag barn! Jeg skal bli flinkere til å ta bilder og til å blogge, lover. Neste uke er det homecoming week, så jeg får prøve å ta noen bilder da!

 

Hanne-Mari

5 kommentarer

Emilie Mikalsen.

17.sep.2011 kl.02:28

Åååh, så dumt at du skulle få strekk da! Men det var nå en snasen uniform dress, kjole, shorts sak du må ha på deg da. Men det er veldig bra at du trives og at du har det bra! Stå på videre, love you <3

Anders

17.sep.2011 kl.08:37

Awesomesauce! Ikke glem å respektere Slekta der borte, regner ikke med at det blir noe problem. Skriv litt om været, da. Alle nordmenn elsker å snakke om været! Kom igjen'a! Her er det høst, og det regner hver dag. Snart begynner det å snø, og så er det mørkt i to måneder.

Forøvrig dumt med strekk i hamstringen, men litt artig var det å lese det ordet med norsk uttale. Jaja, take care og ikke glem din gamle fetter.

Kaja Marie

17.sep.2011 kl.08:51

Yeeyy, endelig et tegn fra deg! :D Må si meg enig at du kledde den drakta! gleder meg til å høre mer etterhvert! savner deg, jenta mi :*

Ingvild

17.sep.2011 kl.21:42

Endelig! Godt å høre at du har det bra, men strekken var jo ikke så bra da.

Gleder meg til å lese mer!

Kos deg videre.

Hilser hjemme fra! =)

Andrea i USA

18.sep.2011 kl.08:27

ååå!

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

17, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits