Cross Country meet!

Hei!

Hva skjer?! To innlegg på to dager? Jeg tror nemlig ikke at det kan bli for mye av det gode.

I dag måtte jeg stå opp 05.30... På en lørdag... Det var duket for cross country meet. Hvor det var kan jeg ikke fortelle dere, for det har jeg glemt. Dro i hvertfall hjemmefra 06.20, dro til Ithaca, videre til Richland Center, og så videre i gul skolebuss til det stedet jeg ikke husker hva heter!


My ride!

I og med at jeg fortsatt ikke kan løpe så fikk jeg ansvaret for å ta tidene ved 1 mile merket og 2 mile merket. Jeg vet at dette høres EKSTREMT vanskelig ut, men siden jeg er så sykt smart så klarte jeg det. 


Ååå, det var en Oslo-stoppeklokke!

Tenkte egentlig ikke å skrive så mye i dag, men skal legge ut litt bilder! Det gikk forresten veldig bra i dag! Angelica kom på 1. plass og Connor kom på 5. :)

Okey, kodak moments!Helt til slutt må jeg bygge litt videre på forrige innlegg. Kaleb var visst ikke fornøyd med bildet, så jeg måtte legge ut ett nytt:

Oooog, jeg fikk beskjed om å fortelle hva som skjedde da vi så på baby zebraen! Kaleb og jeg betalte for å få se den, bare så det er sagt... Da vi var der inne så hørte vi to små jenter som ropte; "Halloo, er det noen her? Jeg har penger!" De kom inn, og vi sa at de måtte betale damen som satt utenfor. Etter å ha tittet på zebraen en liten stund så spør de oss om hvor gammel den er, om det er en gutt eller jente, og hva den het. Snill som han er så fortalte Kaleb at den var 4 mnd, en jente og het Wilbur (tror jeg, husker ikke helt). Jentene syns jo dette var flotte greier, og skjønte ikke at vi ikke aner noen ting om den zebraen! Som alle sikkert vet så er det vanskelig å gjennfortelle ting, men det var veldig morsomt der og da! Man må jo bare elske så barns naivitet.

 

Hanne-Mari 

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

18.sep.2011 kl.12:34

Flotte greier altså!! Hahahahaha, stakkars små barn da, dere lurte dem! Haha.

18.sep.2011 kl.22:55

Du som er Norsk har jo en fordel når det er en Oslo stoppeklokke da....:o)

Skriv litt hver dag du jenta mi..

Pappa

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

17, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits