Distance is just a test to see how far love can travel

Hei!

Forrige innlegg var ikke akkurat super positivt, så jeg tenkte bare jeg skulle informere alle om at jeg har det veldig bra. Det var en tung dag. Jeg var lei av å ikke skjønne ting, lei av å måtte ha hjelp og å måtte spørre om spørsmål. De som kjenner meg vet at jeg liker å klare ting selv, og er ikke så veldig glad i å be om hjelp. Den dagen ble det bare litt for mye, og tårene begynte å trille. Når sånne ting skjer er det ikke noe jeg heller vil enn å få en god klem og noen trøstende ord av mamma, men her har du det negative ved å bo i Wisconsin; mamma er ikke her. Jeg begynte å savne alt som er kjent og kjært, og derfra gikk det egentlig bare nedover en stund. Jeg og mamma snakket mye om hjemlengsel før jeg bro, og jeg har hele tiden vært forbredt på det. Det gjør vondt, ordentlig vondt, men på en god måte. Jeg har faktisk noen å savne! Jeg har mennesker som savner meg og som gleder seg til å se meg igjen, og det kan alltid få meg i bedre humør. Jeg skal ikke si så mye mer, annet ann at jeg har det bra. Alle var støttende og snille der jeg gikk rundt med mine røde, hovne øyne. Gymlæreren min skjønte at jeg ikke var helt klar for å spille badminton, så han lot meg sitte i kantina der jeg i hvertfall var sammen med andre og fikk andre ting å tenke på. Fysikklæreren min ble ikke sint for at jeg bare tok med meg prøven min da jeg gikk, og ba meg bare levere den så fort som mulig.

Jeg mente ikke å skremme dere hjemme, og jeg vil ikke at dere skal være bekymret, men jeg hadde et behov for å få det ut! 

 


Same old, brand new me

 

Hanne-Mari

3 kommentarer

Kaja

27.nov.2011 kl.11:34

love you <3

Emilie Mikalsen

27.nov.2011 kl.14:03

Hanne-Mari jenta mi <3 Jeg forstår at det kommer slike dager, alle får slike dager, til og med vi her hjemme får slike dager hvor vi savner dere alle så utrolig mye at vi også må gråte litt. Selv om vi har familien vår her, har du fremdeles familien din, bare ikke på samme måte som du er vandt til. Vi kommer alltid til å være her for deg, selv om vi ikke fysisk kan være hos deg. Men da er det til tider bra at vi har skype, facebook og mobil! Jeg håper du fortsetter å ha det bra fremover, i love you <3

Madelen i New York

27.nov.2011 kl.17:36

i know what it feels like, my pretty girl <3

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

17, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits