All I want for christmas is...

Hei!

Da er jula over for i år. Den har vært annerledes, men veldig bra! Lørdag kveld, altså på julaften, så var vi hos foreldrene til verstmor sammen med hele familien. Tror vi var nesten 50 mennesker, så det var litt kaos, haha. Hyggelige mennesker og god mat! Vertsbesteforeldrene mine ble veldig glad for duken mamma sendte og Norge-boka jeg ga dem, success. Jeg fikk en Wisconsin t-skjorte av nissen, og et gavekort på 20 $ av grandma og grandpa Nundahl. Vi hadde også sånn opplegg der alle tar med en gave, så velger man en og kan stjele fra andre og masse styr. Jeg tror ikke det ga mening, men det er ikke så viktig. Jeg fikk en liten boks med to par sokker og en parfyme. Familien min åpner gavene på julaften, så vi dro hjem ganske tidlig. Under treet lå det i år en del klær, penger, godteri og bøker! Er kjempefornøyd, og jeg hadde alt i alt en kjempefin julaften!

I dag tidlig skypet jeg med hele familien, som var samlet hos mormor og morfar for den årlige 1. juledag frokost/lunsj/middagen. Veldig koslig å få sett alle igjen, og å høre at alt er som det skal hjemme. Etter det var det bare å gjøre seg klar for å dra til søsteren til vertsfar for å feire jul med den siden av familien. Der var vi "bare" ca 20 stykker, men det var kjempekoslig! Der fikk alle et navn de skulle kjøpe gave til, så jeg fikk et body lotion/parfyme/lipgloss/body wash sett. Selv kjøpte jeg til en 3 mnd gammel jente, aww!

Håper alle hadde en strålende jul! P.S. I morgen må jeg stå opp halv sju for å dra på trening. Not cool!

P.S.P.S. Jeg skal ikke engang trene, for jeg klarte å forstue ankelen i en kamp forrige uke! Not cool!

 

Hanne-Mari

 

2 kommentarer

Emilie Mikalsen

26.des.2011 kl.13:19

Så bra at du hadde en fin jul, snuppa! Er jo bra at vertsfamilien din åpner gavene på julaften da, for da ble det jo nesten som om du skulle vært her hjemme i Norge :) Hehe. Fine gaver også! Love yah <3

Beate

05.jan.2012 kl.14:05

Hei :D

Det var koselig å snakke med deg på Skype da jeg var i Texas! Du fikk mye fine gaver da :)

Klem

Skriv en ny kommentar

hmljiusa

hmljiusa

18, Moss

Skal være utvekslingsstudent i Richland Center, Wisconsin 11/12 :D Reiser med Explorius!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits