Her kommer vinteren!

Hei!

 

 

 

Hanne-Mari

15 kommentarer

Emilie Mikalsen

21.jan.2012 kl.13:30

Den filmen er så søt! Forresten, jeg tror ikke du er halvveis før i februar, hihi <3 Heldig som har fri da :D Ja, du må bli flinkere til å oppdatere! :D <33 Men det er bra at du har det bra da!

Ingvild

21.jan.2012 kl.13:53

Endelig nytt innlegg! :D

Fine bilder! :)

Gleder meg til du kommer tilbake igjen! :D

Klem ♥

Emilie Mikalsen

22.jan.2012 kl.18:01

Åh, det var bilde av meg i videoen din jo! Visste ikke at du tok bilde av meg engang.. haha

Thea

27.jan.2012 kl.20:32

Theodor husker deg garantert, vi holder deg friskt i minnet hans;) Jonathan er det nok verre med ja, men det tar du igjen til sommer'n!! På mandag begynner han i barnehagen, så nå er han stor gutt;)

Ha en strålende helg:)

Klem

Anna Markussen

28.jan.2012 kl.22:38

Så koselige videoer!!

kaja

01.feb.2012 kl.16:18

kul blogg :) Men jeg lurer på en ting, er det bra skole og miljø i det tettstede du bor nå? og har de vanlig fotball ? Skal også dra med exsplorius og boren min bodde i muscoda, så jeg var der i sommer og kordinatoren hans skal finne familige til meg der du bor :) .....

hmljiusa

02.feb.2012 kl.00:19

kaja: Takk! Jeg elsker skolen min! Miljøet er veldig bra, og jeg syns absolutt ikke det er negativt at det er så lite :) Miljøet er også veldig bra. Man må jo kjøre absolutt over alt, men det er vel det eneste negative, haha. De har ikke vanlig fotball på skolen min, men jeg vet at de har det i Richland Center! Å så gøy, vet du nøyaktig hvor de leter? Hvem er områderepresentanten din?

M

09.feb.2012 kl.21:13

Hei! Jeg har fått bekrefelse om at jeg har kommet inn som utvekslingsstudent i Usa.. Men jeg er veldig i tvil om jeg har lyst eller ikke..Med tanken på nytt land, språk, miljø, mennesker osv..

Kan du lage et innlegg om det? :) Si litt om skolen, hva du gjør på fritiden, hvordan vertsfamilien er, hvordan det generelt er å bo i usa, hvordan du ble kjent med folk osv..

kaja

13.feb.2012 kl.16:53

Nice :) kordinatoren min heter: Deborah, og hun har funnet en familie i Boscobel og en i Richland Center men ikke sikkert hvem det blir enda :) GLeder meg helt sykt haha!! men siden du ikke kan spille fotball, hva gjør du i stedfor, og er soft ball noen du tror er en morsom sport? og en ting til hvist du driver med sport får du spille med de som er like gamle som deg, for det fikk ikke broren min i Amerikansk fotball ? :)...

Sofie Johansen

15.feb.2012 kl.16:35

æ, jeg elsker videobloggene dinee! samme gamle HM <3. kan herved også bekrefte at Fredde nå følger meg på instagram, siden du er amerikansk bør du vite hva det er. Du er den eneste jeg kan si slike ting til, siden du er den eneste som vil synes det er morsomt.

kom nettopp på at jeg følger deg på instagram, 1 photo uploaded!

miss u <3 blir så glad når jeg ser du har det bra

andrea

17.feb.2012 kl.21:24

ja, naa er vintern snart over, paa tide med et nytt innlegg syns jeg...

..

23.feb.2012 kl.17:29

På den siste videoen så er det sånn i begynnelsen som viser hvor du var til hvor du dro. hvordan program må man ha for det?

hmljiusa

15.mar.2012 kl.00:29

kaja: ahaa, jeg vet hvem det er! si ifra hvor du havner da. jeg kjenner jenter på begge skolene, hvis du vil snakke med noen liksom :) jeg drev med cross country, akkurat ferdig med basket og nå begynner track og softball. liten skole, så man kan gjøre begge :) softball har ikke started ordentlig enda, men jeg elsker det allerede, så det vil jeg absolutt anbefale! Ja, spiller med de som er like gamle som meg. Eller, jeg spilte JV i basket, men det var fordi jeg aldri hadde spilt før og sugde, haha :)

hmljiusa

15.mar.2012 kl.00:30

..: Jeg har mac, så jeg brukte iMovie :)

kaja

30.mar.2012 kl.02:57

Jeg har kommet til Boscobel, den samme familien som elena. Jeg vet at du vet hvem hun er :) har sett bilder av deg på en slaks utveksling fest hos vertsfamilien min :)

Skriv en ny kommentar

hits