There's no crying in softball

Hei!

Tenkte jeg skulle legge ut ett lite innlegg. Skal prøve å oppdatere igjen på fredag, for jeg drar til Florida på lørdag og da har jo andre ting å gjøre.

Softball har startet for fullt, og jeg elsker det! I går hadde vi en scrimmage (treningskamp) mot Richland Center. Da trener ropte opp de 9 som skal starte på varsity så var det ikke akkurat noen store overraskelser. Det er forresten sånn at man sjeldent bytter spillere, så de 9 som startet er ca de som kommer til å spille hele sesongen. Etter han hadde ropt opp de 9 så sa han at det var noen jenter som var veldig nærme en plass som starter på varsity, og han nevnte meg ved navn! Han sa at jeg har utviklet meg utrolig mye (har jo bare spillt i 2 uker), og at jeg har en entusiasme for spillet som noen av de beste spillerne mangler. Det var utrolig gøy å høre det, så nå vil jeg bare jobbe hardere for å komme på varsity (1. laget). På treninga i dag så skulle alle JV spillerne levere inn varsity draktene sine. Vi skulle egentlig bruke de samme, men pga litt lite drakter så ble det sånn. Så sier treneren at jeg og en som heter Maria kan hente JV drakter, men vi skal også ha varsity draktene våre, og på hele treninga i dag så trente jeg med varsity! Det er kanskje litt vanskelig å forstå, det er i hvertfall vanskelig å forklare, men jeg gjør det i hvertfall veldig bra, og er den 10. spilleren vår! Utrolig gøy med tanke på at jeg begynte for 2 uker siden :)

Jeg begynte så smått å pakke i dag, siden jeg har softball kamp på både torsdag og fredag. Den eneste kofferten jeg har er jo den jeg hadde med når jeg kom hit, så det kan du si det er god plass! Men som de som kjenner meg sikker vet så skal jeg nok klare å fylle den opp med noe tull.

Ikke bare country musikk, jeg har blitt så redneck at jeg bruker cut-offs!


Lilla knehøye sokker. Klar for kamp mot Weston i morgen! 

Hanne-Mari

 

 

3 kommentarer

Emilie Mikalsen

29.03.2012 kl.06:50

Gratulerer så mye vennen, flink er du!! Åh, jeg vil også til Floridaaaa, heldiggris! Haha. Lykke til med kampene <3

Berit Ludvigsen

29.03.2012 kl.22:42

Hallo Hanne-Mari, en liten hilsen fra "gammel" dame i gamlelandet. Tviler ikke på at du har det bra :-). God tur til Florida! Selv har jeg påskeferie i New York, det er snart 40 år siden sist.

Klem fra Berit L

Andrea i USA

02.04.2012 kl.04:11

jævla redneck altså...rå harry, men det er ok, jeg har skaffa meg cowboy hatt

Skriv en ny kommentar

hits