Memorial day weekend

Hei!

Vet at det er lenge siden jeg har blogget, igjen, men jaja. Jeg gidder ikke å prøve å huske alt som har skjedd siden sist, så jeg skal bare fortelle om helga som var. Det var memorial day på mandag, og jeg har forstått at det er en dag for å hedre de som har fallt i krig. Det er jo fint det, og jeg fikk fri fra skolen, som også er veldig fint. Jeg husker ikke hva jeg gjorde på fredag, så det var sikkert ikke veldig spennende. På lørdag var det duket for mitt første graduation party, hos Tyler. Jeg og Connor dro dit i en liten stund før vi dro og leide noen filmer. Jeg har seriøst sett flere filmer med Connor dette året enn resten av livet mitt tilsammen! Vi leier filmer nesten hver helg, og jeg er hjemme hos dem hele tiden, haha. Foreldrene elsker meg, så det er bare koslig det. På søndag var det fire forskjellige graduation parties. Kjørte med Kaleb og kjærsten hans. Først var det til Addie (en venninne fra Cross Country), så Ben, så Sara og Allison, og sist, men ikke minst, Kami. Hos Sara og Allison ditcha jeg Kaleb og Emily og dro med MacKenzie videre. Graduation parties er egentlig bare å dra rundt å spise, så jeg la nok på meg noen kilo denne helga! Kami sitt var det siste jeg var på, og siden hennes var ferdig ganske sent så ble jeg og noen andre der utover kvelden/natta. Endte opp med å bli så sent at alle sammen overnattet i stua hennes. Fantastisk kveld med fantastiske mennesker, er vel ikke så mye mer å si om det!


Stories taking us back to the nights we felt alive

På mandag var det jo da Memorial Day. Ganske deilig å kunne kjøre hjem med taket nede og musikken på full guffe! Skulle egentlig gjøre matte, meeennn.... Ja, det skjedde ikke. Jeg og MacKenzie dro for å hente broren hennes, Stetson, så dro vi på Culvers for å spise is. Det var så sykt varmt, og luftfuktigheten er så mye høyere enn det jeg er vandt til, så jeg holdt jo på å dø. Etter det ble jeg med dem hjem og var der i et par timer. Praktisk når noen av de beste vennene dine er søsken vet duuu! Alt i alt hatt en super helg! 

I dag hadde vi årets siste softball kamp. Tapte 6-0, så da er sesongen ferdig. Det er jo selvfølgelig trist, men det blir deilig å slippe trening mine 2 (!!!!) sist dager på Ithaca. Tror jeg kan delle på to hender de dagen dette året jeg har kommet rett hjem fra skolen uten planer, men jeg ville ikke hatt det på noen annen måte! Som jeg nevnte så har jeg 2 dager igjen på skolen.Veldig blandede følelser, men det blir deilig å ha litt fri. Forhåpentligvis så er jeg opptatt med venner hele neste uke. Vil nye de siste dagene så mye jeg kan!

 

Sees om 12 dager!

 

Hanne-Mari

Én kommentar

Emilie Mikalsen

30.05.2012 kl.07:10

Høres jo morsomt ut å bare dra rundt til folk å spise, haha :D Åh, kos deg de to siste skoledagene og dagene du har igjen! Vi sees snart!!

Skriv en ny kommentar

hits